First Floor CPH laver New Yorker skillevægge

Den danskbaserede design- og produktionsvirksomhed First Floor CPH leveres New Yorker-løsninger på bestilling. En New Yorker skillevæg eller flotte glasvægge til bad er derfor muligheder, som både designes, produceres, leveres og monteres af denne voksende virksomhed. Læs mere om dine muligheder herunder.

En New Yorker skillevæg fra www.firstfloorcph.dk er unikt design

En New Yorker skillevæg er til dig, der leder efter en måde at afskærme forskellige rum i dit hjem på uden at miste lysgennemgang. En New Yorker skillevæg med glaspartier i en størrelse, der passer netop din hjem, kan nemlig være med til at afskærme lyd og lugt uden at gå på kompromis med lyset. Har du for eksempel et køkken i åben forbindelse med en stue eller et kontor, kan det i nogle tilfælde give masser af mening at installere en New Yorker skillevæg. Med en New Yorker skillevæg kan du nemlig blokere støj fra legende børn eller duft fra sydende gryder uden at bekymre dig om, hvorvidt begge rum har den samme mængde lysindfald. En New Yorker skillevæg har dog en masse andet at byde på ud over den åbenlyse funktion. De æstetiske egenskaber, en New Yorker skillevæg besidder, gør det for eksempel muligt at højne dine rum rent visuelt, hvis du installerer en væg, hvor ruderne er længere i højden end i bredden.

Glasvægge til bad passer perfekt ind i moderne hjem

Et rum, hvor glasvægge især har vundet popularitet, er badeværelset. Glasvægge til bad hjælper nemlig dig med at opdele dit badeværelse ved at afskærme for vand fra bruseren, sådan at gulvet holdes tørt i resten af lokalet. Glasvægge til bad produceres som standard i rustfrit vinkelstål. Ligesom New Yorker væggene er glasvægge til bad indrammet af sort stål. Den eneste forskel er altså, at stålet er rustfrit, sådan at det kan bruges i forbindelse med vådrum og fugtige miljøer. Glasvægge til bad kommer dog i flere forskellige versioner, sådan at du kan vælge netop det materiale, der falder i din smag. Ved at investere i glasvægge til bad i messing, kan du for eksempel sikre et særdeles stilfuldt look. Messing har i de senere år virkelig genvundet pladsen på badeværelset, og du har derfor altid muligheden for at vælge en glasvæg i netop dette materiale. Glasvægge til bad i messing er naturligvis ikke lavet af aluminium, som er lakeret i en messingfarve, men består af vaskeægte messing. Tilpas også gerne glasset — for eksempel ved at tilkøbe en nano-behandling, der modvirker at glasset kalkes til. Læs mere om dine mange muligheder for stilfulde New Yorker løsninger på www.firstfloorcph.dk.