Giv din have nyt liv

Det er ikke nok at skabe liv i haven og få styr på de praktiske ting. Haven har også brug for atmosfære og hygge. Især på mørke aftener er det rart at kunne lyse haven op og sprede den gode stemning. Det kan være i form af olielamper, fakler og havelamper. Og du kan også tilføje en flagstang til haven, for der er næppe noget hyggeligere end at hejse flaget, når nogen har fødselsdag. Så gør hele familien glad ved at gøre haven stemningsfuld og behagelig at opholde sig i – også når det er mørkt. Du kan finde et stort udvalg online.

Pift din have op

Hvis du ønsker at gøre din have smukkere og mere indbydende, er der nogle få ting, du kan gøre. Den ene er at tilføje olielamper og fakler. Disse skaber et unikt, levende lys, som du ikke kan få med kunstigt lys. Du kan hurtigt få bambusfakler i jorden for at sprede hygge i haven. De er perfekte til havefester, men også til hverdagens hygge. En olielampe egner sig bedre til terrassen, hvor du kan skabe en intim stemning. Da olielamper og fakler har stearinlys, skal du dog huske på sikkerheden. Lad den ikke være tændt uden opsyn, og sørg for at holde den væk fra brandfarlige materialer. Brug den heller ikke i tørkeperioder.

En anden måde er at anskaffe en klassisk flagstang. Flagstænger fås i højder på 7, 8 eller 10 meter – så du kan vælge den perfekte størrelse til din have. Desuden føres der et bredt udvalg af flag, der passer til enhver lejlighed. Så uanset om du skal fejre en fødselsdag eller bare tilføje lidt hverdagsdekoration, kan du finde, hvad du har brug for.

Få en regnmåler til din have

Hvis du leder efter måder at holde øje med vejret på, er en regnmåler, en vejrstation eller et termometer en god måde at gøre det på. En regnmåler kan hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget vand din have har fået, og et termometer kan hjælpe dig med at forberede dig på kulde eller varme. En vejrstation vil give dig et overblik over de aktuelle forhold uden for din dør.

Med de mange klimaforandringer som skaber mere voldsomt vejr, så er det også meget spændende at følge med i, hvordan vejret udvikler sig. Hvad bedre end at kunne følge med selv fra din egen have.