Gør frokosten til højdepunktet i virksomheden

På en arbejdsplads er frokostpausen et vigtigt tidspunkt. Det er her, vi samles som medarbejdere til et pusterum fra arbejdet. Sludderen bliver endnu bedre af, at det, I ernærer jer med, er spækket med velsmag. Det er heller ikke altid, man lige får husket den hjemmesmurte madpakke, og der kan en fælles frokostordning være en stor redning. Tilbyd dine medarbejdere i virksomheden det bedste med en sund og varieret frokostordning.

Pauserummet i løbet af arbejdsdagen er et vigtigt højdepunkt. Her er der tid til at trække stikket et øjeblik og samle fornyet energi. På den måde bliver det også nemmere at klare sig igennem resten af arbejdsdagen. Gør det nemmere for dine medarbejdere i virksomheden med en god og sund frokostordning, der tilbydes som catering. En frokostordning sparer jer tid og samler jer om et skønt måltid mad.

Frokostordninger i Aarhus og omegn

På en lang arbejdsdag i virksomheden er det vigtigt med energi, der kan strække sig langt. Det kan ikke opnås, hvis ikke man husker at tage sig en tiltrængt frokostpause. Hvis det er glippet med at få smurt madpakken om morgenen, kan frokostordninger til virksomheder fra Frokost+ være en stor redning. Deres frokostordninger byder på en række forskellige menuer, der er sammensat ud fra en bred smagspalette. Sådan ser en frokostordning fra Frokost+ typisk ud:

  • Suppe/Koldskål (til de varme måneder)
  • Grøn salat
  • Salatbar m. toppings
  • Hjemmelavet dressing
  • Slagterpålæg
  • Hjemmebagt brød
  • Varm ret m. tilbehør
  • Kold ret
  • Fredagssødt

Den varme ret kan bestå af alt fra det traditionelle danske køkken, såsom boller i karry, til det mere eksotiske køkken, f.eks. en thai-inspireret omelet med chili og kylling. Gå på opdagelse i de forskellige frokostordninger i Aarhus og omegn lige her.

Gør maven glad med friske og sunde råvarer

Når du bestiller en frokostordning fra Frokost+, kan du forvente et bredt udvalg af smagspaletten på tværs af forskellige køkkener og råvarer. Du behøver ikke at bekymre dig om, at dine medarbejderes præferencer ikke kan opfyldes, da der garanteret vil være noget til enhver smag. En frokostordning i Aarhus, der leveres som frokost catering til jeres virksomhed, sikrer jer en let og sund menu. Der er særligt fokus på sæsonens friske råvarer, som altid tænkes ind i deres retter med omhu og velsmag for øje. Alle retter er lavet fra bunden ud fra de bedste og mest friske råvarer til rådighed. Nyd bl.a. godt af deres store udvalg af godt håndværk, såsom hjemmebagt brød, sprøde salater og både varme og kolde retter fra andre spændende madkulturer.