Kom hurtigt ovenpå efter din skade med de rette støtteredskaber

Har du fået en skade? Er du blevet opereret? Eller har du måske overanstrenget én eller flere muskler? I så fald kan du meget vel drage fordel af såkaldte støtteredskaber. Det er redskaber, der hjælper med at støtte din krop, så du kan minimere dit smerteniveau og forbedre din helingsproces. Læs med videre, og lær mere om støtteredskaber – og hvordan du udvælger det rette.

Hvis du gerne vil have hjælp med at udvælge de rette støtteredskaber, kan du med fordel kontakte K.C. Pedersen. I virksomheden vil du kun blive mødt af uddannede ergoterapeuter, der guider dig til det rette valg. Hos K.C. Pedersen får du også gratis fragt, når du bestiller for minimum 500 kroner på deres webshop.

Vælg den rigtige størrelse

Uanset om du skal bruge en armslynge, fingerskinne eller håndledsskinne, er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse. Hvis din skinne eller slynge er for stram, kan du risikere at nedsætte blodcirkulationen i det pågældende område. Du kan også – i værste fald – risikere at forværre din skade.

Omvendt kan du også komme til at købe en skinne eller slynge, der er for løs. I så fald vil du opleve, at den ikke giver dig den rette og nødvendige støtte. Som følge heraf vil skinnen eller slyngen have en meget lille effekt – hvis nogen overhovedet.

Derfor er det værd at afsætte tid til at finde den rette størrelse eller konsultere med fagfolk, der kan udvælge den rette størrelse for dig. Det kan de hos kcpedersen.dk.

Komfort er vigtigt

Hvad end du leder efter en armslynge, fingerskinne eller håndledsskinne, er det vigtigt med komfort. Det gælder særligt, hvis du skal bære slyngen eller skinnen i længere tid. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvilket materiale du køber. Når det er en mulighed – i forhold til din skade, bør du prioritere så bløde og behagelige materialer som muligt.

Lige sådan bør du også altid gå efter åndbare materialer. Når materialerne er åndbare, minimerer du sved- og lugtgener.

Endelig bør du også gå efter en slynge eller skinne, der er justerbar, så du har mulighed for at tilpasse den til lige netop dig. En skade kan også udvikle sig over tid. Derfor kan det nogle gange blive nødvendigt at justere skinnen eller slyngen, så den passer til det nye trin i helingsprocessen.