Med ståltagplader får du en stærk tagløsning med et væld af muligheder

Hvis du søger tagbeklædning med en lang række fordele og muligheder, bør du overveje ståltagplader. Ståltagplader kan formes til et utal af forskellige profiler, hvilket gør denne tagbeklædning ganske velegnet til en bred vifte af tagløsninger. Læs videre i artiklen her, hvor vi dykker ned i fordelene ved ståltagplader.

Ståltagplader er en stærk og langtidsholdbar løsning

Trænger din tagbelægning til udskiftning, og søger du en løsning, der giver et væld af fordele? Så er ståltagplader et oplagt valg. Stål er et utrolig stærkt og robust materiale, der med den rette overfladebelægning har en meget lang levetid. Hertil har stål ikke behov for ret meget vedligeholdelse, da det bl.a. er modstandsdygtigt overfor mos og alger. Desuden er stål hverken brændbart eller fugtabsorberende og kræver ikke behandling mod mug, råd eller skadedyr.

En anden stor fordel ved ståltagplader er, at de ikke afgiver stoffer, som kan have en negativ påvirkning på helbredet. Sidst, men ikke mindst har stålbeklædning en meget høj styrke i forhold til dens vægt, hvilket er en fordel, når materialerne skal transporteres, og efter at de er monteret på taget.

Stål kan anvendes på et hav af bygningstyper

Vælger du ståltagplader, åbner du for et væld af muligheder. Stål er nemlig et meget alsidigt materiale og tilbydes i mange forskellige udformninger. Det betyder, at ståltagpladerne kan bruges på en lang række bygningsformer, såsom huse, carporte, skure og større industribygninger.

Består din nuværende tagbelægning af et let bølgetag, kan det være en oplagt mulighed at udskifte det med et andet let materiale, såsom et ståltag.

Bestil højkvalitets ståltagplader hos Profilmetal

Hos Profilmetal har du mulighed for at bestille CE-godkendte ståltagplader i høj kvalitet målrettet lige netop din bygningstype. Da tagpladerne kan formes til mange forskellige profiler, tilbydes du her en lang række tagbeklædningstyper i stål. Du kan bl.a. få trapezplader, bølgede sinusplader og tagstensplader med forskellige stenlængder og faconklippet forkant. Til carporte og skure er trapezpladen TP20 den mest kendte form for tagbeklædning.

Hvis du ønsker at udstyre taget på dit skur, din carport eller lignende med et lysindfald, tilbyder Profilmetal desuden smarte lysplader. Det er klare tagplader, der laves i henholdsvis polykarbonat, PVC og polyester for at sikre en lang holdbarhed med et flot og naturligt lysindfald. Det er også muligt at kombinere lyspladerne med stålplader for et mere dæmpet lys.

Vælger du nye ståltagplader klar til levering hos Profilmetal, får du en meget slidstærk løsning til en skarp pris.