Opgrader belysningen i dit hjem med smart lys

Smart belysning har optimeret mange danske hjem. Sluk for alt lys med et enkelt klik, brug intelligent belysning til at ændre atmosfæren i et rum, brug smarte lamper til at imitere ægte dagslys, selv efter solen er gået ned og meget mere.

Smart lys giver et hav af muligheder, og i denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan udnytte intelligent belysning derhjemme.

Intelligent lys med Philips Hue

Philips Hue er en af de mest anerkendte former for smart belysning. Uanet hvor i dit hjem, du har behov for belysning, der kan du bruge Philips Hue lamper.

Philips Hue fås nemlig både som loftslamper, spotlights, transportabelt lys, bordlamper, gulvlamper og væglamper. Mulighederne er næste uendelige.

Hos Av-Cables.dk kan du købe nogle af de bedste Philips Hue lamper og pærer til de bedste priser. Køb dine smarte lamper og pærer hos Av-Cables.dk og giv dig selv fleksibilitet og bekvemmelighed i dit hjem.

Med disse lamper kan du justere lysindstillinger, tidsplaner, farver og meget mere via din smartphone eller stemmeassistent – nemmere bliver det ikke!

Sådan udnytter du dit smart lys bedst mulig

Med Philips Hue har du mange muligheder for smart belysning. Via Philips Hue appen kan du indstille din belysning, tænde og slukke, skifte farve og meget mere med et enkelt klik.

En af de fedeste funktioner er, at du kan indstille lampen til, hvornår du skal op om morgenen. Lampen tænder så helt af sig selv, når din alarm ringer, så du kan vågne op til et behageligt lys i soveværelset. Lys er nemlig vigtig for, at hjernen kan vågne op, og du kan blive klar til dagen.

Du kan også udnytte din Philips Hue lampe til at skabe en romantisk eller hyggelig atmosfære derhjemme. Lamperne kan for eksempel indstilles til at skabe en illusion af brændende stearinlys eller ilden fra en åben pejs.

Reducer dit energiforbrug

Med en Philips Hue lampe, som tænder og slukker af sig selv, kommer du til at spare på elregningen. Du kan selv indstille rutiner i appen, så lyset automatisk slukker i hele huset klokken 10 eller 11 om aftenen, når du lægger dig til at sove.

Du kan også indstille lyset med en bevægelsessensor, så det automatisk tændes, når nogen træder ind i et rum og slukke igen, når man forlader det.

Der er altså mange fantastisk gode grunde til at opgradere sit hjem med smart lys!