Spar penge med online maskinauktion

Uanset om du har et landbrug og trænger til en ny maskine, der ikke behøver at være spritny, eller du har et lille, nyopstartet firma og skal spare lidt, er en online maskinauktion et godt sted at finde nyt udstyr.

Hos Kapow får du rig mulighed for at udvide din maskinsamling, så du kan få arbejdet udført hurtigt og i bedste kvalitet. Læs med her for at lære mere om, hvordan du kan erhverve dig de nye, brugte maskiner.

Hvem kan få gavn af en online maskinauktion?

En online maskinauktion er fordelagtigt for alle, der har brug for at spare lidt penge på store maskiner – eller som ikke har det store behov for at investere i noget, der er helt nyt. På en maskinauktion på nettet kan du nemt finde maskiner i fremragende stand til en kraftigt reduceret pris, og det er en god måde at lette økonomien en smule.

Både landbrugsdrivende og uafhængige virksomheder kan få gavn af en online maskinauktion, for her findes mange forskellige maskiner, der kan udfylde mange forskellige formål. Brugt betyder ikke slidt, og der kan være mange gode grunde til, at en maskine havner på en auktion.

Kapow har mere end 30 års erfaring, så selvom auktionen foregår på nettet, er du i trygge hænder. En online maskinauktion er en god, moderne løsning for dig, der ikke har tid til at forlade arbejdet i længere perioder, men har brug for en ny maskine – især hvis den ikke behøver at være fabriksny!

Sådan fungerer auktionen

En online maskinauktion fungerer ligesom de fleste andre auktioner. Du kan følge med hos Kapow, hvor du også kan gennemse de forskellige kategorier.

Det er nemt for dig at finde enten online maskinauktioner til landbrug, bygge og anlæg, have og park eller industri. Du kan se alle auktionerne og endda sælge dine egne maskiner.

Når auktionen foregår på nettet, er det nemmere end nogensinde at få fingrene i et større udvalg. Du er ikke begrænset af dine egne transportomkostninger, og du behøver ikke køre langt for at se på en maskine, der måske i virkeligheden ikke er så interessant alligevel.

Hos Kapow får du en fast kontaktperson, og alle maskinerne er testede på forhånd. Du får et godt indblik i, hvordan og hvor godt de fungerer, og kan købe maskiner også udenfor Danmark. Med sikre betalingsløsninger og kyndig hjælp er du i gode hænder hele vejen.