Styrk din virksomhed gennem et foredrag om motivation

Med et foredrag om motivation hos John Harmsen, kan du opnå en revitaliseret arbejdsenergi og bedre trivsel på netop din arbejdsplads. For at en arbejdsplads skal være effektiv, så kræver det motivation fra medarbejderne såvel som lederne. Motivation kan dog kræve forskellige teknikker og fremgangsmåder at skabe. Med et foredrag om motivation hos John Harmsen, vil I komme omkring alle de mange aspekter af at skabe en motiverende bevægelse på arbejdspladsen.

Motiverede medarbejdere er nøglen til en god virksomhed

De fleste er bekendte med, at dygtige medarbejdere er selve kernen i god virksomhedsdrift. Et er dog, hvilke evner som medarbejderne bringer med sig. Andet er, hvilken motivation der skaber energi omkring de talenter, som medarbejderne har.

Et foredrag om motivation hos John Harmsen kommer omkring alle disse mekanismer, der ligger bag om arbejdsindsatsen. I vil blive bekendte med, hvordan gladere medarbejdere hurtigt skaber bedre resultater for virksomheden, der kan mærkes på bundlinjen. Gennem en række eksempler og cases vil I få indblik i hvordan andre virksomheder har opnået succes ved at fokusere på medarbejdernes trivsel – og den motivation der kan skabes ved at få medarbejderne til at føle sig som en del af en større helhed.

“Glad med vilje” hos John Harmsen

Hvis du overvejer de mange forskellige foredrag om motivation til din virksomhed, kan du med fordel kigge efter foredraget “Glad med vilje” fra John Harmsen. Her vil I blive præsenteret i både evidensbaseret forskning såvel som erfaringsbaserede cases fra mange forskellige kilder. Alt dette er serveret med humor og nerve, så I vil blive underholdt hele vejen igennem.

Gennem et “Glad med vilje” foredrag om motivation vil I opnå solide værktøjer til at ændre hele tankegangen omkring arbejdet. I vil få teknikker til at skabe en helt ny positivitet og optimisme omkring arbejdspladsens daglige gang. Dette vil give en helt ny tilgang til arbejdet hos medarbejderne, som hurtigt viser sig i jeres resultater.

En positiv tilgang er den bedste problemknuser

På en arbejdsplads vil man møder mange forskellige udfordringer gennem tiden. En virksomheds succes afhænger af, om medarbejderne kan fungere som et team. Især under spidsbelastninger, viser det sig enormt vigtigt at alle kan arbejder som en del af holdet. Med en positiv indstilling, skabt gennem et foredrag om motivation, vil I opnå helt andre måder at håndtere problemerne på. I stedet for at se dem som problemer, vil I gennem et foredrag om motivation kunne se dem som udfordringer – til gavn for både virksomhed, ansatte og kunder.